Heerlijk vers vlees,

van Hoeve Vrij & Blij

Eerlijk, puur en ambitieus.
Daar staat ons moderne bedrijf voor.

Hoeve Vrij & Blij op Texel is een divers bedrijf waar je kan zien wat een echt modern boeren bedrijf inhoudt. We dragen zorg voor al onze producten en nemen je graag mee tijdens een rondleiding om je meer te laten zien van een schapenhouderij, boeren camping, ruime vakantievilla Wambinghe, verzorgde paardenboxen, de gezellige boerderijwinkel en de heerlijke verschillende soorten schapenkaas op het mooie Waddeneiland Texel.

Het lamsvlees van Hoeve Vrij & Blij komt van lammeren die op de boerderij op Texel geboren en verzorgd worden. Het slachten gebeurt op Texel zelf en het verwerken van het vlees op de boerderij. Hoeve Vrij & Blij op Texel is een moderne boerderij met echt kennis van zaken. We zijn een ambiteus bedrijf en hebben liefde voor het vak. Al onze producten zijn met zorg geproduceerd en hebben de echte
‘Pure smaak van Texel’.

Kom eens langs in onze boerderijwinkel!

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Zondag gesloten

Fokkerij & Verzorging

De lammeren hebben als vader een ram van het Texelse schapenras. Na de geboorte krijgen zij biest (eerste moedermelk), die zorgt voor voldoende antistoffen. De lammeren groeien op in een schone, droge en ruime stal.

Slagerij

Nadat de dieren geslacht zijn komt het vlees terug in de koelcel op de boerderij. Vervolgens wordt het vlees in de slagerij uitgebeend, in porties verdeeld, gevacumeerd en ingevroren. Het vlees is te verkrijgen in onze Boerderijwinkel.

Kwaliteit

De slagerij van Hoeve Vrij en Blij is EEG gecertificeerd. Het vlees wordt hygiënisch verwerkt in gekoelde ruimtes die voldoen aan de eisen van de Voedsel- en Warenautoriteit (VWA).

Heerlijk voor op de barbeque:
Lamsburgers en Spareribs!

Wist je dat..

Hoeve Vrij & Blij in in 1958 is ontstaan?


Er ruim 350 melkschapen en 300 stuks jongvee zijn?