Vlaamse reuzen

Woezel is een Vlaamse Reus die in 2017 is geboren en is in dat jaar ook op de boerderij gekomen. De Vlaamse reus is een Belgisch konijnenras die meestal tussen de 6 en 7,5 kilo wegen. Dit weegt Woezel ook zeker wel! Ze is echt heel erg groot.

Najaar 2020 heeft ze een nestje samen gekregen met haar buurman een Hollander konijntje van voorjaar 2020. Het zijn 4 prachtige konijntjes waarvan er 2 zwart zijn en 2 bruin bont. Zij zijn allemaal te zien op de boerderij!

Duitse reus

Flappy is een jonge Duitse reus die sinds zomer 2020 bij ons op de boerderij woont. Wanneer hij wat groter is gaat hij hopelijk met Woezel een mooi nestje konijntjes krijgen.

Hollandertjes

Sinds voorjaar 2020 zijn er twee hollandertjes op de boerderij komen wonen. Onze stagiaire Mirthe die in voorjaar 2020 haar stage bij ons heeft gedaan. Haar vader fokt met Hollanders en wij wilden graag een paar van deze prachtige konijntjes. Samen hebben ze een nestje konijntjes gekregen waarvan er nog eentje is overgebleven. Dit kleine baby konijntje heeft Rianne pluisje genoemd.

De papa en mama heten Jip en Janneke.

Cavia’s

Peppi en Kokki zijn de twee cavia’s op de boerderij. Zij laten zich alleen op dit moment nog niet zoveel zien. Vooral ’s avonds bij Rianne komen ze naar buiten toe.