Border Collie; Bumper

Sinds maart 2017 woont Border Collie Bumper bij ons op de boerderij. Het is een schat van een hond, heel enthousiast en erg op mensen gericht. Hij komt je graag begroeten als je op bezoek komt!

Friese Stabij / Wetterhoun; Sven

Sinds april 2019 is Sven op de boerderij komen wonen. Sven was al 5 jaar oud en komt bij een oudere meneer vandaan die er niet meer voor kon zorgen. Sven is een ontzettend enthousiaste hond alleen wel een beetje lomp af en toe. Daarnaast heeft hij ook heel veel stro in zijn oren dus luisteren doet hij nog steeds niet zo heel erg goed.

 

Boerderijpoezen

Op de boerderij kun je ook een viertal mooie poezen en tweetal jonge katers rond zien lopen. Niet altijd laten ze zich zien of knuffelen maar een aantal van hen zijn wel dol op geaaid te worden. We hebben de zusjes Fleurtje en Floortje, de dochter van Floortje genaamd Mees. En dan is er ook nog Ragdoll Ukkie, die is alleen meestal in huis.

Ukkie is een grote prater en houdt hele gesprekken met je. Ze vindt het ook fijn geaaid te worden. Floortje en Mees zijn echte knuffelaars en Fleur kijkt het liefste altijd de kat uit de boom en is wat schichtiger. Zij laat zich niet zo makkelijk aanhalen.

Zomer 2020 zijn katers Willem en Kees erbij gekomen. Willem is de rode kat en kees is rood/wit. Dit zijn ontzettende brutale aapjes die regelmatig al aan komen zetten met muizen. Echte goede boerderijkatten dus!